Sobre la Travessera de dalt, al carrer Verdi, entre Gràcia i La Salut, hi ha un petit Mercat: el Mercat de Lesseps.

Un gran centre social que perfectament podria passar ser la família dels veïns de la Salut, ja que estem al costat de tots els veïns sempre que ho necessiten. Som una gran xarxa social amb vida. Vida pròpia.

Setmana darrere setmana, atenem des dels més petits del barri fins a la nostra gent gran fent que es trobin com a casa.

Cada dissabte tenim un racó al mercat dedicat als mes petits on poden jugar, pintar o simplement compartir una estona amb els seus amics més petits, i així, els pares poden fer les seves compres o, simplement, fer un cafè en bona companyia.

Un cop al mes preparem activitats amb tallers de plastilina, pintura, pintem cares, fem estels,… fins i tot fem galetes! Preparem xocolatades per grans i petits, sempre respectant les festes tradicionals, i les pròpies del barri.

I des de fa anys preparem la Nit de Tapes, una nit que qui l’ha viscuda, repeteix! Fem tapes utilitzant com a matèria prima els nostres productes per poder degustar i gaudir d’una nit increïble, on comerciants i clients compartim una nit molt especial.

El Mercat de Lesseps és un centre social on la gent del nostre barri es troba amb els veïns de l’escala, els pares del col·legi o els companys d’infància, aprofitant les compres setmanals.

No ho dubtis: t’estem esperant!