Melmelada de pell de síndria
Avui preparem una recepta d’aprofitament amb la pell de la síndria.
Quan consumim síndria o meló, tirem la pell i la […]
Com substituir l’ou a les receptes
En casos d’intoleràncies, al·lèrgies o qualsevol necessitat de salut, podem substituir l’ou per altres ingredients, obtenint resultats molt semblants quant […]
Smoothie de préssec i cirera amb llima
Avui compartim una recepta de ben fresqueta i carregada de nutrients i vitamines. Un batut natural i sa per a […]
Com aprofitar al màxim la pell de les fruites i hortalisses
Les pells de fruites i verdures contenen nutrients i vitamines que tampoc podem deixar escapar.No tenen per què anar a […]
Amanida de carabassó i mango amb formatge de cabra
Arriben les amanides de l’estiu, amb infinitat de possibilitats per a gaudir de la verdura i fruita de temporada.Són una […]
Com coure el llegum de manera correcta
Us deixem aquí alguns trucs i consells per a cuinar llegums secs de manera que quedin perfectes i sempre al […]