Què fer amb els torrons que ens han sobrat després de les festes nadalenques? Una opció deliciosa és aprofitar-los per preparar un flam. És una recepta senzilla i exquisida que transforma les sobres en un postre memorable.

Aquest flam combina la dolçor del torró de xocolata amb la suavitat del mató, creant una combinació de sabors que farà les delícies de tots els paladars. El resultat és un postre que manté viva l’essència nadalenca, fins i tot després de les festes, convertint les sobres en una nova delícia per compartir amb família i amics.

Ingredients:

  • 6 ous
  • 1 tableta de torró de xocolata
  • 300 g de mató
  • 1 ampolla de crema de llet
  • 1 got de llet

Elaboració:

  1. Passem tots els ingredients per la batedora i aboquem la mescla en un motlle.
  2. El forn preescalfat a 190°C.
  3. El coem al bany maria durant uns 30 minuts aproximadament. Si son motlles individuals 10-12 min.
  4. Per assegurar-nos que estigui cuit, punxem el centre amb un ganivet; si surt sec, ja estarà llest.
  5. Un cop cuit, el traiem del forn i deixem refredar. Ho portem al frigorific.
  6. Podem servir-lo acompanyat de nata muntada,  o amb algunes cullerades de confitura de fruita.

Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.

Recepta original de Xarcutería Silvia.