A més, s’ha dut a terme també la reordenació i concentració de parades per tal d’esponjar els espais i millorar l’atractivitat d’aquestes.

 

El Mercat de Lesseps ha millorat l’accessibilitat de l’equipament i la comunicació entre les dues plantes durant els últims mesos. Així doncs, s’han substituït les dues escales mecàniques que hi havia per dos ascensors amb capacitat per a deu persones cadascun i s’hi ha construït una escala metàl·lica al voltant del calaix dels ascensors.

A més, s’ha dut a terme també la reordenació i concentració de parades per tal d’esponjar els espais i millorar l’atractivitat d’aquestes. A la planta baixa s’enderrocarà per complert durant les properes setmanes una parada en desús que queda sota l’escala de pujada a la planta primera per tal d’aconseguir deixar un espai el més obert possible visualment.

En les darreres dues dècades s’han fet petites intervencions de reordenació comercial, però han estat insuficients per a adequar l’oferta a la demanda real dels veïns i veïnes de la zona. Amb l’actual intervenció, es pretén reposicionar el mercat en el seu entorn comercial i introduir millores en el seu funcionament.

El fet que els ascensors permetin ocupar menys espai en planta que les actuals escales mecàniques permet aconseguir més superfície útil a la primera planta.

El Mercat de Lesseps es va inaugurar l’any 1974 i es va remodelar molt parcialment a inicis de la dècada de 2000. Es van millorar els serveis, es van instal•lar escales mecàniques i es va fer una primera millora dels accessos. Actualment, té una superfície de poc més de 300 m2 i compta amb 30 establiments amb un mix molt diversificat de productes alimentaris, més un autoservei, i una botiga exterior de producte no alimentari.