Aquesta recepta està preparada amb productes de Congelats Verdi i El  Gourmet Italià. També pots fer-ho amb peixos i mariscos frescos, que també trobaràs en les parades del mercat de Lesseps.

Amb les quantitats de peix es pot fer 2-3 canelons, depèn de la mida de les plaques de pasta.

Ingredients:

  • 1 llom de lluç congelat
  • 1 cua de rap congelada
  • 200 g de gamba pelada
  • 6 palets de surimi
  • 1 Paquet de lasanya
  • 1 pot de maionesa petit
  • Oli d’oliva verge
  • Vinagre de MòdenaT
  • omàquet sec confitat (4-5)
  • Olives farcides d’anxova ( 6-8)
  • Sal
  • Pebre
  • Anet

peix i pasta

Preparació:

  1. Descongelar les peces de peix, i les gambes. Les coem en aigua uns minuts i les escorrem.
  2. Descongelar els palets de surimi.
  3. Picar tot petit i posar-ho en un bol. Salpebrar, afegir salsa maionesa al gust (2-3 cullerades) i barrejar-lo tot bé.
  4. Mentrestant, bullir la pasta. Una placa de lasanya per caneló.
  5. Es pot fer amb pasta especial per a canelons que és més petita. Segons les instruccions de la marca, deixar coure uns minuts en aigua bullent.
  6. Quan estiguin al “dente”, retirar i posar sobre un drap perquè absorbeixi el sobrant d’aigua.
  7. Farcir cada placa amb la preparació de peix i marisc i donar la volta formant el caneló.
  8. Preparar una vinagreta, amb el tomàquet confitat tallat petitó i les olives picades, afegir oli d’oliva verge i unes gotes de vinagre de Mòdena.
  9. A l’hora de servir, cobrir amb la vinagreta i una miqueta d’anet per sobre.

Trobaràs aquests productes en Congelats Verdi y  Gourmet Italià.

Per: Silvia de ChupChupChup