Els potatges i guisats amb llegums són un clàssic que no pot faltar en la cuina de mercat.
Avui preparem un curri de cigrons amb botifarra. Un plat molt aromàtic que és molt fàcil de preparar i a més el pots fer amb antelació.

Ingredients:

  • 400 g de cigrons cuits
  • 1 botifarra de porc
  • 1 ceba petita
  • 2 grans d’all
  • 1 bomàquet madur
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1/2 l. de brou de verdures
  • 1 cta de comí en pols
  • 1 cta de coriandre mòlt
  • 1 cta de gingebre en pols
  • 1 cta de curri en pols
  • 1 cta de cúrcuma (opcional)
  • 1 cullerada de llavors de sèsam negre
  • Sal i pebre blanc
  • Crema de coco 100 ml.

Preparació:

  1. Piquem la ceba i la sofregim en oli d’oliva calenta. Quan agafi color afegim l’all laminat.
  2. Tallem la botifarra en trossos i la marquem en aquest mateix recipient. La retirem i reservem per a afegir al final de la recepta.
  3. Afegim les espècies, donem unes voltes i afegim el tomàquet ratllat.
  4. Ho deixem coure  a foc lent uns deu minuts.
  5. Continuem amb els cigrons, el brou de verdures i deixem a foc lent uns cinc minuts més.
  6. Incorporem la botifarra que teníem separada i deixem uns minuts més fins que estigui cuita.
  7. Apaguem el foc, afegim la crema de coco i rectifiquem de sal i pebre.
  8. Servim amb coriandre fresc per damunt i llavors de sèsam negre.

Per a acompanyar és ideal pa naan.

Curri de cigrons amb botifarra

Trobaràs aquests productes en la Xarcutería Sílvia, Llegums cuits i plats cuinats Moliné, Herboristeria i Dietètica La Font de l’Àngel i Especialitats Congelats Verdi.

Per: Silvia de ChupChupChup