El salmó, en qualsevol de les seves formes, és un dels peixos que més agrada i ens dona molt joc en les preparacions de les receptes. Amb la seva suau textura, és deliciós si es fa al forn, i és molt senzill de preparar.

La recepta d’avui, farcit d’espinacs i gambes es prepara en tot just trenta minuts.En la peixateria t’ho netegen d’espines i t’ho deixen a punt per cuinar.

Ingredients:

  • 1 cua de salmó
  • 500 g d’espinacs
  • 200 g cua de gamba
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 grans d’all
  • 1 llimona
  • Oli d’oliva verge
  • Farigola
  • Sal
  • Pebre negre

 

Salmo farcit

 

Preparació:

  1. Rentar els espinacs, les escorrem bé i les posem a coure en aigua salada uns 3 minuts.
  2. Escorrem bé els espinacs, pressionant sobre un colador per a eliminar l’excés d’aigua.
  3. Si les compres congelades, seguir les instruccions de descongelació.
  4. Mentrestant, pelar les cebes i tallar en juliana. Fer el mateix amb els grans d’all.
  5. En una paella, escalfar oli d’oliva i escalfar la ceba i all, només que prengui color.
  6. Afegir els espinacs i ofegar durant 3-4 minuts. Sumar-li les cues de gamba i ho deixem un parell de minuts. Afegim sal i pebre al gust.
  7. Preparar una safata de forn i posar la meitat de la cua de salmó. Salpebrar i repartir per damunt la mescla d’espinacs i gambes.
  8. Cobrir amb l’altra meitat de la cua del salmó i lligar amb fil.
  9. Col·locar unes rodanxes de llimona o llima sobre la pell del salmó i pintem amb una mica més d’oli.
  10. Cuinar en el forn durant uns 18-20 minuts aproximadament.
  11. Treure del forn, retirar el fil i decorar amb unes branques de farigola.

On trobaràs els productes: Peixateria Pilar Pescados MaribelCongelats Verdi.

Per: Silvia de ChupChupChup