Avui preparem una recepta de truita oberta amb botifarra, pa torrat i tomàquet confitat. Es prepara molt ràpidament i pots combinar amb altres ingredients que tinguis a casa. Tonyina, gambes, mongetes tendres o espàrrecs, bolets, per posar un exemple…

Moltes vegades aprofitem el que tenim per la nevera i sempre queden receptes estupendes al gust de tota la família. I la pots preparar en qualsevol època de l’any amb els productes de temporada.
Anem amb la recepta.

Ingredients:

  • 4 ous grans (2 ous x ració)
  • 2 o 3 salsitxes o trossets de botifarra
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 4-5 tomàquets secs confitats
  • Oli d’oliva verge
  • Herbes aromàtiques
  • Sal i pebre

Truita oberta

Preparació:

  1. En un recipient escalfar oli d’oliva i saltar els trossets de botifarra o les salsitxes tallades.
  2. En el mateix oli i alhora, saltem el pa tallat a daus.
  3. Batre els ous en un bol i salpebrar al gust.
  4. Escalfar una paella antiadherent en el foc amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Agregar l’ou batut i esperar que qualli una mica.
  6. Afegir els trossets de botifarra amb el pa torrat, i els tomàquets confitats trossejats.
  7. Esperar que s’acabi de quallar, retirar del foc.
  8. Afegir herbes aromàtiques per damunt abans de servir.

Trobaràs aquests productes en El Petit Rebost, El CigróSalat, Aviram Barceló

Per: Silvia de ChupChupChup