Gaspatxo de mango

Una de les receptes més socorregudes a l’estiu són els gaspatxos o sopes fredes. Són hidratants, nutritius, aporten vitamines i estan molt fresquets.

Avui t’expliquem com preparar un gaspatxo amb mango molt refrescant. El mango ens aporta antioxidants, vitamina A i C, entre altres,  i ens ajuda a hidratar-nos.

Es prepara molt fàcil i en poc temps, a més la pots fer amb antelació i reservar a la nevera. Si fas més quantitat, ho pots congelar sense problemes.sense problemes, és molt pràctic per tenir-ho a punt per a una altra ocasió.

Recepta de Gaspatxo de mango

Ingredients:

  • 1 mango
  • 1/2 cogombre
  • 1 poma golden
  • 1 cda vinagre de poma
  • 1/2 got d’oli d’oliva verge
  • 1 got d’aigua
  • 1 cta de pebre (al gust)
  • Pa torrat
  • Llavors de sèsam torrat

Preparació:

  1. Pelar i tallar el mango i preparar la resta d’ingredients. Pelar la poma i cogombre.
  2. Posar tot junt en la batedora, amb la resta d’ingredients.
  3. Deixem l’oli d’oliva i l’aigua per al final
  4. Triturar tot i quan obtinguem una crema bé fina,.
  5. Desprès afegir l’oli i l’aigua segons el teu gust i la textura que busquis per al gaspatxo.
  6. Reservar a la nevera perquè es mantingui fred.
  7. A l’hora de servir, acompanyar amb de pa torrat i llavors o pipes.

 

Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.

Per: Silvia de ChupChupChup

2022-09-13T22:23:19+02:00
Go to Top